Informatieochtenden

Wilt u een informatieochtend bezoeken? Dat kan door het maken van een afspraak. U kunt bellen naar de administratie op 030-6705453 of een e-mail sturen naar administratie@basisschooldeoase.nl.

Een informatieochtend start op 09.00 uur en duurt ongeveer een uur. Eerst krijgt u informatie over hoe wij werken bij de kleuters en in de andere groepen, wat daltononderwijs betekent, welke ondersteuning er is voor de kinderen en op welke manier u uw kind kunt aanmelden. Ook praten we met u over wat wij verwachten van ouders, hoe wij omgaan met toetsen, hoe wij invulling geven aan onze Christelijke identiteit etc.

Vervolgens krijgt u een privérondleiding door twee kinderen van groep 7 of 8. Zij laten u de hele school zien. U kunt ook even bij een kleutergroep binnen kijken. Ten slotte wordt u weer teruggebracht door de leerlingen en ronden we de informatieochtend af.

Op dit moment zijn er door de coronamaatregelen helaas geen informatieochtenden ingepland.

Begin september vindt u hier de nieuwe data van de informatieochtenden.